fbpx

Beste år noen gang

I 2003 mottok Troens Bevis 32, 5 millioner kroner i gaveinntekter. Flere tusen faste givere har gjort dette mulig sammen med sporadiske beløp gjennom giroene i bladene og enkelte store gaver. -Vårt problem i 2003 har vært at vi har hatt for gode resultater, skriver daglig leder i TB, Mona Selseng.

I 2003 mottok Troens Bevis 32,5 millioner kroner i gaveinntekter. Flere tusen faste givere har gjort dette mulig sammen med sporadiske beløp gjennom giroene i bladene og enkelte store gaver. Dette er vårt aller beste år hittil. Vi takker ydmykt våre partnere som viser oss tillitten.

Resultatene av arbeidet øker atskillig mer enn gaveinntektene gjør. Aldri tidligere har responsen vært så stor, hverken på brevkurset eller på ”Miracle”-sendingene. Dette gjør at det likevel strammer når budsjettene skal i havn.

Vårt problem i 2003 har vært at vi har hatt for gode resultater. For mange har søkt frelse under kampanjer, det fører til at tusenvis av brevkurs må trykkes opp. Vi økte i tillegg sendetiden på satellitt øket i 2003 med 800 %.

Behovene har også vokst i 2003. Aldri har det levd så mange mennesker på jorden som aldri har hørt evangeliet. Heller aldri har så mange mennesker dødd av hiv/aids som i 2003.

– Troens Bevis har flere tusen faste givere som hver måned sørger for at nye folkeslag blir nådd med evangeliet. Disse faste giverne gjør at vi kan forvente stabile gaveinntekter jevnt måned for måned, år etter år. Dette er noe av vår aller største styrke.

– Men vi behøver nå mange flere partnere som hver måned kan vise ansvar for at de unådde folkeslag skal få høre evangeliet. Våre partnere er vår største ressurs til å verve venner og bekjente.

– Vi oppfordrer våre partnere til å invitere venner til en misjonskveld. Dersom du ønsker det, sender vi gjerne en representant fra Sarons Dal. Ta gjerne kontakt på telefon 3835 7500. Eller send oss en e-post: [email protected].Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter