Familier gjenforent etter å ha sett ”Miracle”

Ifølge oppfølgingssenteret for TV-seere, er det minst to familier som er gjenforent nylig etter å ha sett på ””Miracle””-programmet.

 

En arabisk seer forteller at han kom til tro på Jesus for ett år siden etter å ha sett på ”Miracle”. I løpet av året bestemte han seg i midlertidig for å ta ut skillsmisse, noe han også gjorde. Etter samtaler og bønn med en av ”Miracle”s rådgivere ombestemte han seg og er nå gift igjen med sin kone.

 

I en Syrisk kristen familie i et europeisk land valgte datteren seg en kjæreste fra en annen tro. Etter mye bråk flyttet hun ut og brøt alle relasjoner med familien. Dette var spesielt vondt for moren som tok kontakt med en av ”Miracle”s rådgivere. Foreldrene ble anbefalt å fortsette å elske datteren sin uansett hva slags valg hun tok. Familien fikk besøk av kontakter fra ”Miracle” som begynte å gå regelmessig med dem i ett felleskap. Datteren takket også ja til å komme da forsamlingen ønsket å holde et bursdags selskap for henne. Dette ble en hyggelig begivenhet, og familien ber nå om at datteren også skal ta imot Jesus.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter