Miracle utvider til 12 timers daglig sending

Fra og med mandag 5. april utvider ”Miracle” sendetiden til 12 timer daglig på digital satellitten Hotbird 6. Det utgir en økning på 4 timer per dag. ”Miracle” vil sende 6 – 2-timers blokker hver dag, som gir seerne større tilgang til programmene og mer fleksibel seer tid.

 

Fra samme dato kommer ”Miracle” til å stoppe sendingene på Eutelsat W2, den analoge satellitten som er blitt brukt siden kanalen startet i januar 1996. Det analoge signalet tjente først og fremst seere i Nord-Afrika, som har vært sene til å bytte til digitale mottagere. Siden oppstart av digitale sendinger i januar, 2003, har det vært en kontinuerlig økning i responsen fra alle regionene dekket av fotavtrykket til satellitten, deriblant Nord-Afrika. Dette antyder at en stor gruppe nordafrikanere nå kan se Hotbird-sendingene. Derfor bestemte vi oss for å konsentrere vår innsats om digitale sendinger og investere midlene som ville vært brukt til å kjøpe kostbar analog tid, til å kjøpe nye programmer og ekstra digital satellitt tid.

 

Internett chat

I det siste kvartalet av 2003 deltok mer enn 1500 mennesker i et regelmessig Internett chat (snakke) rom, styrt av ”Miracle”s kontaktsenter i Sverige. Disse folkene fikk bibelstudie og disippel trening.

 

Fra januar til desember ble over 2000 seere veiledet til lokale forsamlinger. Vi kjenner til 300 seere som ble døpt i 2003.

 

Nye program

Miracle har skaffet seg 104 timer med nye programmer som vi vil sende i løpet av de neste 2 årene. Nye programmer det neste kvartalet inkluderer:

 

Der Påsken Begynte – denne 50 minutters dokumentaren tar seerne med på en reise til hjertet av påskehistorien, hvor den åpenbarer sannheten bak myter og legender som har oppstått etter Jesus korsfestelse.

 

Frelsen sett med øynene – feirer livet, døden og oppstandelsen til Jesus Kristus gjennom en gransking av noe av verdens fineste kunst. Denne dokumentarserien tar for seg den opprinnelige hensikten med kunsten og utforsker det guddommelige budskapet som fortelles gjennom disse mesterverkene.

 

Elias – livet og tidsepoken til den bibelske profeten Elias er handlingen i denne dramatiske serien.

 

”Miracle” sender daglig på Hotbird 6 (digital) 13 grader øst 11.642 Mhz H.

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter