40000 jødiske husstander fikk tilbud om Jesusfilmen

I Netanya i Israel brukte messianske jøder en natt på å besøke 40.000 hjem, hvor de distribuerte brosjyrer i postkassene med tilbud om Jesusfilmen.

 

Det var menigheten Beit Asaph i Netanya som stod bak denne spesielle kampanjen. I bresjen for aksjonen stod ekteparet Lisa og David Loden som er gode venner av Troens Bevis, og kjente sangere og talere fra sommerstevnene. I alt 60 mennesker fra menigheten deres gikk ut på gatene. Byen ble delt inn i tre områder med hver sin ansvarlige leder. Etter forbønn gikk to og to ut. De besøkte 40.000 hjem mellom klokken 11.00 på kvelden og 3.00 på natten og distribuerte samtidig brosjyrer i postkassene med tilbud om å motta en gratis kopi av Yeshua videoen (Jesusfilmen).

Klokken 8.00 neste morgen satt et team på 5 personer klar til å besvare telefoner.

 

Utover dagen økte hyppigheten av telefoner raskt, og alle linjene var flere ganger opptatt på samme tid. Blant telefonene var det også de som kom med eder og forbannelser over misjonsaktivitetene. Men i løpet av de første 48 timene kom det inn 300 bestillinger av Yeshuafilmen og flere er forventet i tiden framover. Fra et spesielt område av byen, dominert av fransktalende, ble 1000 svarskjema på fransk delt ut.

– Det var både hebraisktalende innfødte og russiske jødiske immigranter, og vi takker Gud for at også fransktalende ga respons! Nå begynner virkelig oppfølgingsarbeidet, da team sendes ut for å besøke de familiene som har gitt respons for å gi dem filmen, forteller en av initiativtagerne for prosjektet, David Loden.

 

Hendelsen har ikke gått upåaktet hen i lokalsamfunnet og aviser har kontaktet menigheten på grunn av de mange sinte protester og oppringinger som de har mottatt. Men ifølge Loden har også enkelte aviser gitt utrykk for at de vil skrive positivt og balansert om tiltaket.

– Be for oss, at Gud gir oss nåde og mot til å stå fast i møte med den uunngåelige motstanden, er oppfordringen som nå kommer fra David Loden.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter