35-års jubileum som stevnedeltaker i 2004

Oddvar Iversen fra Rømskog har deltatt på samtlige stevner i Sarons Dal siden 1969 og markerer 35-års jubileum denne sommeren.

– Hver gang jeg reiser fra sommerstevnet i Sarons Dal bestemmer jeg meg for å komme tilbake neste år, sier han.

– Det som gjør at jeg stadig må tilbake til Sarons Dal er at du fort blir kjent med folk her. Folk er svært trivelige og møtene er veldig gode og inspirerende, sier Oddvar Iversen fra Rømskog i Østfold, som har deltatt med stor glede på samtlige stevner siden 1969.

– Sarons Dal er virkelig et senter for misjon til hele verden. Det skjer utrolig mye ut fra dette stedet som påvirker veldig mange nasjoner, sier Oddvar.

– Flere millioner mennesker er jo blitt frelst gjennom virksomheten her, og ringvirkningene ute er jo helt fantastiske. Selv har jeg fulgt med arbeidet hele tiden via bladet Troens Bevis. Hver gang jeg reiser herfra bestemmer jeg meg for å komme tilbake neste år.

En av opplevelsene som har spikret seg fast i hukommelsen var da han med egne øyne så en kvinne reise seg opp fra rullestolen etter forbønn.

– En av de mektigste opplevelsene jeg har hatt i Sarons Dal var den gangen ei dame fra Sverige ble reist opp fra rullestol. Hun hadde sittet i stolen i 8 år, men ble bedt for. Plutselig reiste de rullestolen i været, og dama løp rundt på egne bein. Den episoden gjorde dypt inntrykk på mange.

– Den samme dama kom tilbake til Sarons Dal noen år senere og fortalte om helbredelsen. Stadig har folk blitt helbredet her, og selvsagt mange har blitt frelst, sier Oddvar som selv har levd i troens på Jesus i hele sitt liv.

Etter å ha stått ved Troens Bevis sin side i 35 år oppmuntrer Oddvar nye partnere til å ta opp stafettpinnen og bære den videre inn i det nye århundre.

– Når jeg kommer til stevnet i 2004, kan jeg markere mitt 35-års jubileum som stevnedeltaker i Sarons Dal, forteller han.

– Ellers vil jeg gjerne benytte anledningen til å anbefale kristne i alle leire å støtte misjonsarbeidet som går ut fra Sarons Dal, og når så mange land.

– Aril er virkelig en mann som blir brukt av Gud, og virksomheten til Troens Bevis har vist seg å være en Gudgitt visjon som har båret mye frukt gjennom årene. Men i de kommende årene trenger de mange nye støttepartnere som kan være med å bære arbeidet videre. Derfor gir jeg arbeidet her min beste anbefaling, sier Iversen til Troens Bevis Magasin.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter