Ny badesesong åpner 12. juni

Lørdag 12. juni åpner badeanlegget i Sarons Dal. Badeanlegget har et stort oppvarmet svømmebasseng, et mindre oppvarmet basseng for småbarn og en stor vannsklie som ender i et eget basseng ved siden av elva. I tillegg har badeanlegget flotte grillmuligheter og piknikbord plassert rundt på arealet. Anlegget har også åpen kiosk hvor det bl.a. kan kjøpes pølser og hamburgere.

 Det er nå blitt tradisjon i Kvinesdal at både barnehager og barne-og ungdomskolen gir barna en hel dag på anlegget før skoleavslutning i bygda.

Badeanlegget har i tillegg en utendørscene som kan benyttes til frilufts-arrangement.

Kirken i Dalen har årlig benyttet badeanlegget for et familiemøte, og andre menigheter og organisasjoner vil også ha anledning til å leie hele anlegget for sine arrangement.

Det er også anledning til å benytte anlegget for barneselskap o.l. Ellers er badeanlegget i flittig bruk under alle stevnene i Sarons Dal hele sommeren.

Bassengene har åpent fra 12. juni – 25. juli fra kl. 11:00-19:00 hver dag. Pris per badende person er 25,- . Barn inntil 2 år går gratis. Det er alltid kvalifisert badevakt tilstede, men de minste bør allikevel være i følge med voksne.

For å booke badeanlegget og annen informasjon: Telefon 38 35 57 31.

(Åpningstider med værforbehold)

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter