Fikk testamentarisk gave på 500000 kroner

Sist uke mottok Troens Bevis en testamentarisk gave på 500.000 kroner. Hvert år kommer det gjerne en til to testamentariske gaver, gjerne fra partnere som har støttet misjonsorganisasjonen i flere år.

Det er ikke uvanlig at misjons- og hjelpeorganisasjoner mottar testamentariske gaver fra mennesker som enten ikke har livsarvinger, eller som ønsker at noe av deres verdier skal komme andre mennesker til gode gjennom prosjekter de selv har hatt tro på.

Troens Bevis er naturlig nok svært takknemlig for at misjonspartnere ønsker at verdier de etterlater seg skal komme mennesker på misjonsmarken til gode.

I 2003 mottok Troens Bevis til sammen kr. 405.208,- i testamentariske gaver.

Den største testamentariske gaven som noen gang er gitt mottok Frelsesarmeen i USA i fjor, da enken etter grunnleggeren til fastfood-kjeden McDonalds døde av kreft. Men de 1,6 milliarder dollar som Frelsesarmeen fikk av enken har ikke kommet helt problemfritt. Beløpet var nemlig øremerket slik at det skulle brukes til å opprette nye flotte sentre for nødstilte over hele USA, men svært lite var satt til side for vedlikehold, noe som har satt Frelsesarmeen i et svært vanskelig dilemma, ifølge nyhetmagasinet Time. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter