Første kristne forbilde på ungdomsfestival

En av Skandinavias største kristne ungdomshappening, ”Jesus to the Nations” går av stabelen 17.-20. juni i Sarons Dal. Festivalen ved St. Hans tider har i år fått navnet ”Back to the Future”, eller ”Tilbake til Fremtiden.” Festival ledelsen regner med å samle i overkant av 1000 ungdommer for konserter, seminarer og X-treme sportsgrener.

Intensjonen bak festivalen er å sette misjon på dagsordenen for ungdommene.

-Vi er tilbake til den hensynsløse overgivelsen som preget de tidlige kristne, den pågående utholdenheten til pionerene som bygde landet vårt, på vei til den stor innhøstningen som bygde landet vårt, skriver Svein Trælandshei på festivalens hjemmeside. (www.jtn.no)

-De første 40 årene i Troens Bevis´ arbeid er over, men vi er allerede i full gang med planlegging og utførelse av fremtidens verdensvide misjonsarbeide. Skal vi ha noen mulighet til å møte behovene til en befolkning som lengter etter svar, er vi nødt til å være der for dem. Tilgjengelige, kommuniserende og aktive.

 

-Vi har en lang historie i å gå foran og lede an. Dette året skal vi sammen tilbakelegge noen åndelige mil, og gripe fatt i framtiden, poengterer festivallederen.

 

Følgende talere blir å høre under festivalen:

Aril Edvardsen, Johannes Amritzer, Rune Edvardsen, Rune Heimvoll, Helge Flatøy, Svein Trælandshei, Dag Eivind Noreid, Anne og Stephan Christiansen, Simona Illies, Ranjan Thakre, David Åleskjær, Erik Jensen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter