Planlegger store folkemøter i Norge

– Nå vil jeg nå ut til folket – flertallet som sier at de tror på Gud – kanskje vel 70 % av folket. Jeg har gitt nok tid til de 5 % som går i kirker og bedehus og satser på sin egen ”verden”, sier Aril Edvardsen. Han planlegger nå store folkemøter i norske byer fra år 2005. Temaet blir ”Tro og bevisstgjøring i det 21. århundre”.

 – For nå er jeg lei av å preke i kristne menigheter og kristne miljøer i Norge og Norden i 45 år, og ikke nå ut til den store skare som ikke går inn over menighetenes og bedehusenes høye dørterskel. Nå er det slutt for min del med å plaske med de mange ”fornyelser” i andedammer og isolerte ghettoer i Norge. Nå vil jeg nå ut til folket – flertallet som sier at de tror på Gud – kanskje vel 70 % av folket. Jeg har gitt nok tid til de 5 % som går i kirker og bedehus og satser på sine egen ”verden”.

Derfor planlegger jeg spesielle stormøter i de største lokaler i norske byer i 2005, med sekulære sangere og møteledere (konferansierer). Temaet blir ”Tro og bevisstgjøring i det 21. århundre”. Jeg tror at de fleste norske kristne, fra de ulike kirkesamfunn, vil ha syn for, og støtte opp om slike spesielle stormøter. Flertallet av vårt folk er veldig åpent for Gud. På bare en håndfull møter i Norge i 2003-2004 har jeg opplevd at nesten 500 har søkt frelse, skriver Aril Edvardsen i juli/august nummeret av Troens Bevis, der han beskriver sine planer neste år og begrunner hvorfor han nå ønsker å legge møtene i lokaliteter utenfor de etablerte menighetene.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter