Bollywood skuespiller kom til tro

En kjent skuespillerinne og sanger fra Indias ”Bollywood” kom til tro på Jesus under Rune Edvardsens internasjonale musikk festival.

Bollywood er Indias Hollywood og verdens største filmprodusent. Det er ikke ukjent at skuespillere jobber på 6-7 filmer hver per dag!

Sreelekha, en av Indias mest berømte filmskuespiller og sanger, kom til tro på Jesus i 2002 under en av Rune Edvardsens konserter da hun deltok som sanger på arrangementet.

Da Rune Edvardsen kom tilbake for å holde flere konserter i 2003, deltok hun igjen som sanger, og denne gangen fortalte hun om hennes nye tro på Jesus til tusener av hinduer og fans som var samlet på festivalen.

– Jesus har gitt meg frihet og fred, sa hun.

Når Rune Edvardsen holder internasjonale musikkfestivaler i andre land inviterer han alltid kjente lokale sangere til å delta sammen med ham. Mange kommer for å høre berømte navn de kjenner fra før, men får nå i tillegg også høre evangeliet om Jesus fra Rune Edvardsen gjennom musikk og forkynnelse.

Under Runes siste festival i India i mai 2004, deltok et kor på 235 sangere og 4 av Indias populære artister, deriblant Sreelekha. Ifølge lokale arrangører var det minst 50 000 mennesker blant publikum den siste kvelden under festivalen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter