23 kom til tro siste kveld

23 mennesker kom til tro og ble frelst på det siste kveldsmøte under stevnet, forteller stevnesjef Sten Sørensen.

 Under avsluttningsmøte søndag kveld da evangeliesenteret deltok og Svein Magne Pedersen talte, kom det 23 mennesker til tro, forteller Sten Sørensen, som legger til at det var i alt 52 personer som ønsket å bli registrert som frelses-søkende under stevne uken.

– Det var et vellykket stevne hvor alt fungerte greit, oppsummerer stevnesjefen, som regner med at ca. 5000 mennesker besøkte Sarons Dal i løpet av uken.

– På det mest besøkte kveldsmøtet var det kanskje 2100 mennesker til stedet, men vi opplevde at det var god oppsluttning under hele stevnet og spesielt kveldsmøtene var veldig godt besøkt.

Nytt av i år var at antall ettermiddagsmøter var kuttet ned på slik at stevnedeltagerne fikk mer tid til å kose seg og slappe av. Selv om det dermed ble færre kollekter, kom det inn i overkant av 1,3 million kroner, som ligger på det samme nivået som i fjor. Salg av stevne CD’er og DVD’er tok virkelig av i år, og stevnedeltagere tok taler med seg hjem for nesten 110,000 tusen kroner, i forhold til 50,000 kroner i 2003, forteller økonomiansvarlig Tor Lorentzen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter