fbpx

18000 terrorister sprer hat 800 innfødte misjonærer sprer håp

Offisielle kilder hevder nå at det finnes 18.000 potentielle terrorister spredt i 60 land med sympatier til Al-Qaida, ifølge nyhetsmagasinet Time. I motsetning har Troens Bevis per i dag 800 nasjonale evangelister som sprer håp, tilgivelse og forsoning i over 50 land.

 

Ifølge Time regner offisielle kilder nå med at det er over 18.000 latente Al-Qaida terrorister som operer i 60 land. I motsetning har Troens Bevis per i dag 800 nasjonale misjonærer som sprer de gode nyhetene om Jesus blant sivile i storbyene og på landsbygda.

Inntil nå har Troens Bevis sponset over 12.000 nasjonale misjonærer som etter hvert er blitt selvunderholdt. Mange av dem virker i land som er herjet av religiøse fundamentalister og terrorister.

Men i stedet for å spre frykt og et hat budskap, oppfordrer de nasjonale misjonærene lokalbefolkningen til å vise tilgivelse og forsoning gjennom troen på Jesus Kristus.

Men på samme vis som terroristene blir sponset av kilder som har interesse av å spre frykt og ødeleggelse, er også de nasjonale misjonærene avhengig av personer som vil sponse spredningen av evangeliet.

Per i dag har Troens Bevis nasjonale misjonærer i Sudan, Israel, Palestina, Kongo, Rwanda og India som er klare til å dra ut i feltet, men mangler støtte. Personer som ønsker å sponse en misjonær kan selv bestemme om de vil bidra med hele eller deler av beløpet misjonæren trenger hver måned for å klare seg.

En misjonær i Sudan koster eksempelvis 800 kroner i måneden å underholde, mens en misjonær i Bethlehem koster flere tusen kroner per måned.

– Vårt håp er at kristne i Norden, og resten av verden for den saks skyld, skal våkne opp og bli like ivrige etter å spre evangeliet som de som finansierer terrorvirksomhet er til å spre deres budskap, sier Bjørn Olav Thune, daglig leder for innfødte evangelist misjon i Troens Bevis.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter