Miracle-familien vokser

I løpet av juli og august har nesten 2000 arabere kontaktet Miracle-kanalen for å lære mer om Jesus. Flere seere deltok også på en konferanse for Jesustroende arabere i sommer.

 

Til sammen har 1 961 personer hatt kontakt med oppfølgingssenteret for Miracle i løpet av sommermånedene. Under en 4-dagers konferanse for Jesustroende arabere i Europa i august, ble flere familier som har hatt jevnlig kontakt med Miracle-kanalen invitert til å delta på konferansen, noe de også gjorde.

Felles for nesten alle som kontakter Troens Bevis sin satellittkanal er at de har spørsmål om Jesus.

En mann fra Emiratene så den klassiske Jesusfilmen og lurte på om den ikke overdrev historien litt. Men, la han til, om den ikke gjorde det, ville han gjerne lære mer om Jesu liv!

En annen mann forteller at etter å ha sett programmene på kanalen i sitt hjem i Marokko fikk han tak på en bibel. Han låste seg inne på rommet sitt hvor han leste og ba om at Gud måtte vise ham sannheten. – Etter tre dager kom Jesus til meg i en drøm og sa at jeg skulle følge ham. Jeg tror nå på Jesus, og det er den største gaven jeg noen gang har fått!

En seer i Kuwait skriver: – Jeg bor i Kuwait og jeg skal være ærlig og si at jeg ikke vet noe om de kristne eller Jesus. Ikke om miraklene han gjorde heller. Men jeg har begynt å se på Miracle-kanalen og jeg liker det jeg ser. Jeg liker at dere sender program som ikke rakker ned på andre. Jeg håper dere har noen råd til en som søker etter sannheten.

Og en seer i Tunisia har forstått at Miracle ønsker alle seere uansett kultur, etnisk tilhørighet eller religion velkommen inn i den voksende Miracle-familien for å lære mer om Jesus. – Jeg skriver dette brevet til dere gjennom Jesus sin kjærlighet, selv om jeg er en muslim. Jeg har begynt å få stor respekt for Jesus og er overbevist om at han er sannheten. Send meg brevkurset så jeg kan få hjelp til å fortsette min vandring med Jesus.

Responsen på kanalen gjenspeiler også den teknologiske globaliseringen som skjer over hele verden. Flere og flere har tilgang på teknologi som gjør at de er kun et tastetrykk borte selv om distansen er flere tusen kilometer. Om seerne ikke har sitt eget datautstyr har mange tilgang til en internett cafe. Responsen fra den arabisktalende verden kommer nå i økende grad via chat grupper på internett, SMS meldinger, e-post og mobiltelefon. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter