Norges største misjonseventyr – nå i bokform

Har du fulgt med på Norges største misjonseventyr i nyere tid? Nå er hele historien om Troens Bevis Verdens Evangelisering samlet i en vakkert innbundet bok.

 

Fra den spede begynnelse i 1960, henter forfatteren Harald Mydland fram både ukjente detaljer og storslagne hendelser i livet til evangelist Aril Edvardsen, misjonssenteret i Sarons Dal og de fjerne land og kyster hvor evangeliet har blitt spredt fra denne virksomheten. Her finner du bilder som aldri tidligere er publisert, og både kongebesøk og dugnadsånd er foreviget.

– Historien om Aril Edvardsen er moderne kirkehistorie på sitt beste! Aril har vært en pioner helt fra starten, og frukten av hans arbeid taler sitt eget språk. Hans visdom har åpnet dørene til alle typer mennesker; både statsledere, religiøse ledere og mannen i gata. Han er unik i sin kommunikasjon med mennesker i andre kulturer, og når frem overalt – til muslimer, jøder og kristne, til ortodokse, reformerte og karismatikere, til unge og eldre, skriver pastor Åge Åleskjær på omslaget av boken. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter