Aril Edvardsen i Loddefjord

Da Aril Edvardsen talte på en 3-dagers møteserie i Loddefjord i Bergen, gav 41 mennesker tikjenne at de nå ville tro på og følge Jesus.

Det var Loddefjord Menighet og pinsemenigheten Klippen som hadde gått sammen om å få Edvardsen til Loddefjord i tre dager. Det er ikke første gangen Den norske kirke har åpnet prekestolen for Aril Edvardsen, som gjerne omtales som verdensevangelist og fredsaktivist. Det er heller ikke første gangen statskirken og pinsemenigheten i Loddefjord samarbeider

– Vi hadde ikke tenkt å ha noen evangelisk aksjon nå. Men et av våre kirkemedlemmer hadde et brennende ønske om å få Edvardsen til bydelen. En uformell kontakt ble gjort til ledelsen i Sarons Dal i Kvinesdal, og til vår store overraskelse sa Aril Edvardsen straks ja til å komme. Da var det jo bare å gå i gang, sier daglig leder Edvin Bratli i Loddefjord menighet til Bergens Tidende.

Ifølge soknepresten i Loddefjord, Leif Thingnes, har menigheten satt seg høye mål. Visjonen for menigheten er «å se befolkningen i Loddefjord velge Jesus som sin Herre.» Derfor håpte han at de to kirkene i bydelen ville fylles av mennesker som er nysgjerrige på hva Edvardsen hadde å si. Forstander Terje Handeland i pinsemenigheten Klippen så frem til et nytt samarbeid med statskirkemenigheten. Han tror Edvardsens besøk vil få mennesker i bydelen til å våkne opp.»

– Det er viktig å sette søkelyset på det kristne budskapet. Få kan gjøre dette bedre enn nettopp Aril Edvardsen, hevder Handeland.

Møteaksjonen startet fredag 1. oktober. Lørdag kveld talte Edvardsen på vekkelsesmøter i Olsvik kirke. Søndag deltok han under to høymesser i Loddefjord kirke, mens møteaksjonen ble avsluttet samme sted søndag kveld. 41 personer gav til kjenne at de ønsket å kommet til tro på Jesus.

Aril Edvardsen brukte også halvannen time på signere bøker i en bokhandel. I følge ham selv var det da flere personer som benyttet anledningen til å få en rask ”hjertesamtale” om tro og liv. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter