Lager stormøter med kjendiser

Aril Edvardsen vil stå sammen med politikere, idrettsfolk, skuespillere, kunstnere og andre kjendiser for å få evangeliet ut til folket.

– Jeg har preket i 45 år i menigheter og kirker. Jeg føler at jeg har gjort jobben min der, sier Aril Edvardsen til Vårt Land. Nå ønsker verdensevangelisten å arrangere folkemøter, der han kan stå sammen med alle slags mennesker, politikere, idrettsfolk, skuespillere, kunstnere, sangere og andre kjendiser.

Ifølge Edvardsen har han kontakt med en av Norges mest kjente impressarier, som planlegger opplegget. De første folkemøtene skal gå av stabelen i 2005. Kristiansand og Stavanger skal være to av de første byene for aksjonen. Det er ennå ikke klart hvilke artister elle andre kjendiser som vil stille opp, men Carola skal være et aktuelt navn.

I en leder i bladet Troens Bevis, skriver Aril Edvardsen at han bruker 2004 til å bygge en uformell koalisjon av slike ledere som bryr seg om solidaritet, varme og verdier, og vil motarbeide grådighetskultur og oppladning av samfunnet.

«Til nå har jeg møtt utrolig mange slike med ulike livssyn, som bryr seg og vil være med i en slik koalisjon. Slikt må til for å få kontakt med folket, fordi kristenfundamentalisters dømmesyke og religiøse politivirksomhet mot alt verdslig, har drevet majoriteten av verdens folk bort fra kirker, frikirker og bedehus,» skriver han i lederen.

– Jeg har lengtet etter å se i Norge det jeg ser i andre land, at tusener kommer til tro. Religion er «inn» blant kunstnere og andre. Det er en famlende hånd som strekker seg etter Gud, sa Aril Edvardsen til Vårt Land, i forbindelse med lanseringen av boka som Håvard Rem har skrevet om ham. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter