Årets Partnervideo er ute

Denne uken blir partnervideoen for 2004 sendt ut til TB sine støttepartnere. Stikkord i år er 40 års jubileet i Sarons Dal, Påsketuren til Israel, Dina senteret i Kongo og kampanjer i Afrika og India.

 

I år fokuserer Partnervideoen i stor grad på Rune Edvardsen ved å følge han på 2 store kampanjer i Afrika og India samt et rørende besøk på Troens Bevis sitt barnehjem for gutter og Dina senteret for misbrukte jenter, begge i Kongo. Der får du hilse på 3 år gamle Dina som nå smiler igjen etter å ha vært på senteret, som er oppkalt etter henne, i nærmere ett år.

Og i India ser du glimt fra konsertene der flere hundre ungdommer jublet etter å ha fått et nytt syn på hva det betyr at alle er like for Gud. Flere tusen skrev seg deretter på oppfølgingskurset for å lære mer om Jesus.

Årets partnervideo inneholder også et intervju med TV-produsenten Erling Borgen og klipp fra hans dokumentar film om Aril Edvardsen, ”Himmelen Revner”.

Du får høre om den store aksjonen som er planlagt i Sudan i 2005, glimt fra 40 års jubileet i Sarons Dal sist sommer og en svipptur innom barne og ungdomsplanetene som vokser i størrelse og spennende påfunn år for år. Og du se noe av det de skandinaviske pilegrimene opplevde som reiste til Israel med Aril Edvardsen i påsken.

Årets video rapport fra Troens Bevis, som for øvrig sendes ut på DVD så samt ikke video er bestilt, heter ”Når Himmelen Revner”. Med denne filmen ønsker Troens Bevis å gi en varm takk til alle støttepartnere ved å la dem få del i høydepunktene fra det fantastiske misjonseventyret de er med på.

Er du partner og ikke har mottatt årets partnervideo innen utgangen av november, bør du kontakte Sarons Dal for å få ditt eksemplar tilsendt.

Har du mottatt feil format og vil heller ha filmen på Video, kan du bytte, se brevet som følger med filmen.

Er du ikke partner ennå, men har lyst til å se videoen, kan du også kontakte Sarons Dal.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter