”Himmelen Revner” nå til salgs

Mandag 22. nov blir Erling Borgens Film ”Himmelen Revner” lagt ut til salgs på DVD.

 

Hvis du ennå ikke har sett filmen som er blitt vist på landets bygdekinoer siden premieren i april, er dette en flott anledning til å skaffe deg ditt eget eksemplar eller gi en inspirerende og rimelig julegave!

 

Filmen koster 100,- per stk. og kan bestilles på vår webshop. (Se under Linker nederst på denne siden for å bestille filmen nå.)

 

Eller du kan bestille filmen ved å kontakte Sarons Dal direkte. Telefon 38 35 75 00 eller mail: [email protected].

 

Erling Borgen har fulgt Aril Edvardsen i tre land, besøkt ham flere ganger i Kvinesdal og saumfart arkivmaterialet i Sarons Dal. Resultatet er blitt en varm og ærlig dokumentarfilm om arbeidersønnen som ble verdens evangelist.

 

Aril Edvardsen innrømmer at han var litt nervøs da Erling Borgen begynte å lage filmen. Men han forteller at han møtte en journalist som ikke bare var tøff, men også dyktig, intelligent og rettferdig. I dag sitter Aril Edvardsen igjen med stor respekt for Erling Borgen som en menneskerettighetsforkjemper, og føler seg sjelelig ”beslektet”.

 

-Aril er et sjeldent raust menneske. Og han er besjelet av religiøs dialog, som han mener er et viktig ledd i et internasjonalt fredsarbeid , sier Erling Borgen, og legger til at han er stolt over å kunne kalle seg en venn av Aril, som følge av denne lange reisen.

– Aril er noe så gammeldags som et skikkelig menneske. Jeg deler ikke hans kristne livssyn, men har dyp respekt for et menneske som vier hele sitt liv til sitt kall og sin overbevisning. Aril Edvardsens verdensvide virksomhet er Norges største hemmelighet. Til tross for alt man har skrevet om virksomheten ut fra Sarons Dal, aner ikke mange nordmenn hva Aril Edvardsen driver med”.

 

Da filmen ble vist på bygdekinoen i april var det 984 som løste billetter til seks forestillinger, og filmen tronte suverent øverst på Kvinesdals kinos aprilstatistikk.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter