Terrorist kom til tro

En mann som hevder han var terrorist og medlem av ”Extremist Islamic Tide” skriver til TB sin satellitt kanal at han har nå forlatt denne gruppen og vil følge Jesus.

 

-Jeg var medlem i ”Extremist Islamic Tide” og hadde mistet enhver

selvstendig besluttningsevne. Jeg kunne ikke stille spørsmål og måtte bare ta imot ordre. Dette skriver en mann som nettopp har avsluttet første leksjonen av brevkurset som tilbys på TB sin satelitt kanal.

Han forteller at har utøvd vold, tatt liv og stått bak ”meget onde” gjerninger.

Det var en konflikt med en professor på universitet han gikk der den tidligere terroristen ble nektet svar på et teologisk spørsmål, som utløste prosessen med å løsrive seg fra fanatismens grep.

-Det var dette øyeblikket som tvang meg til å tenke over Kristus budskap. Jeg begynte å lengte etter bibelens Gud som skapte menneske i sitt bilde med evnen til å skille mellom godt og ondt, rett og galt.

Han forteller at han begynte å sammenligne det han hadde lært med det Bibelen skriver om kjærlighet og frihet til å ta selvstendige valg.

– Den Hellige Boken (bibelen) taler om forståelse, spesielt for de fattige og de syndige, og hvordan Kristus kom spesielt for de menneskene som er veldig syke og behøver støtte og oppmuntring for å omvende seg og komme inn i Guds favn. Alt dettte påvirket meg og gjorde meg til en bedre person. Jeg fikk et sterkt ønske om å få vite mer om Jesus Kristus.

Han foretelle også at denne vandringne mot Kristus har vært en lang prosess, men nå begynner menneksene rundt ham å forstå at noe er i gjære da han har sluttet å delta i enkelte forventete aktiviteter.

– Jeg har begynt å få advarsler, men jeg er ikke redd. Jeg har bestemt meg og vil leve i og for Kristus. Vær så snill å be for meg, oppmoder det tildigere medlemmet av ”Ekstreme Islamisk Tide”.

Miracle Kanalen fra TB har daglige sendinger til hele den arabiske verden på arabisk. Minst 100 millioner mennesker i Nord Afrika, Europa, Gulfen og Midt-Østen får inn sattelitt kanalen som tilbyr brevkurset ”Det Nye Liv” gratis til alle seerne.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter