La Påsketur bli julegave

I år kan du gi en julegave som vil gi uforglemmelige opplevelser i landet der julen ble til. Troens Bevis sin påsketur til Israel har aldri vært rimeligere eller mer innholdsrik enn nå.

Ved å planlegge nå kan denne påsken bli en uforglemmelig opplevelse.

Selv om denne turen blir markedsført som en ungdomstur, -er ungdom et vidt begrep, ifølge daglig leder i Troens Bevis, Mona Edvardsen. Hun anbefaler turen til alle som er ungdommelig til sinns og i hjerte, og kan fortelle at allerede har en bestemor meldt seg selv og to barnebarn på turen. Bestemoren og hennes mann kom selv til tro i Betlehem under en reise med TB, og hun ønsker nå å dele denne opplevelsen med sine barnebarn.

 

 

En natt i beduintelt

Nytt av i årets påsketur er en natt i beduin telt ute i ørkenen. Det blir ellers en sjelden anledning til å besøke steder der ingen andre reisegrupper legger turen. Du får gå i Jesu fotspor, feire påske sammen med jøder fra Jesus troende menigheter og delta i evangeliske møter blant arabere.

 

Aril Edvardsen vil dele sin kunnskap om situasjonen i Midtøsten, og du vil få et balansert syn i ditt forhold til israelere og palestinere. Helge Flatøy og Svein Trælandshei blir reiseledere sammen med Aril Edvardsen.

 

Turen er fra 18. til 29. mars og har aldri vært rimeligere enn nå, kr. 9990,- per person.

 

For påmelding og mer informasjon kan du kontakte Mona Edvardsen i TB på tlf: + 47 38 35 75 00 eller Fokus reisebyrå: + 47 38 12 56

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter