Dåp ble festmåltid i Serbisk landsby

Da fem serbere døpte seg i elven i Voiovodinci samlet over 200 tilskuere seg for å se på, mange av dem ikke troende, og dåpen ble feiret med et festmåltid der alle bidro med penger, mat og servering. Et lite under, ifølge den nasjonale misjonæren Marinike Mozor, som forteller at klimaet er tøft for evangeliet i landet etter krigen.

 

-Det som virkelig rørte mitt hjerte var vennligheten til de ikke troende fra Voivodinci, naboer til menigheten, som både gav penger og mat for lunsjen vi hadde etter dåpen. De som serverte maten var heller ikke troende. Og vi hadde en flott stund sammen, forteller Marinike Mozor.

Mozor er en av de innfødte misjonærene som TB sponser i Serbia. Han forteller at arbeidet er hardt fordi folk flest har liten interesse for evangeliet etter krigen i landet.

Derfor sier han at han er spesielt takknemlig for de 5 personene som tok imot Jesus og ville bli døpt.

-Jeg takker Gud for at han har gitt oss resultater. Det er en stor velsignelse for oss hvis en person tar imot Jesus, fordi det er veldig hardt å forkynne evangeliet i Serbia.

Mozor forteller at selv så besøker han regelmessig tre menigheter i Grebenac, Uzdin og Plandiste. I tillegg taler han på tre møter de fleste søndagene, på formiddagen og kvelden i Vrsac, og på ettermiddagen i en av de ovenfor nevnte byene.

Per i dag støtter Troens Bevis 2 Innfødte misjonærer i Serbia. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter