Romerriket gjennoppstår

29. oktober 2004: En profetisk milepæl som gikk de fleste kristne forkynnere hus forbi.

– Det ser ut til at en fantastisk viktig hendelse er på vei til Bibelens oppfyllelse om Romerrikets gjenoppståelse har totalt gått kristenfolket hus forbi i Norge, skriver Aril Edvardsen i Troens Bevis i januar.

– To av Bibelens bøker, Daniels bok og Åpenbaringsboken, forteller klart at oldtidens Romerrike skal gjenoppstå i de siste dager, og bli det siste verdensriket før Jesus kommer og oppretter sitt messianske tusenårsrike.

Profetisk oppfyllelse
Aril Edvardsen skriver videre i artikkelen: – Utviklingen av EU, Europas Forente Stater, som de fleste EF og EU-tilhengere har sagt aldri skal bli en union, har alltid hatt noe å gjøre med Roma, selv om EUs hovedkvarter enda ligger i Brussel.

– Det var Roma-traktaten, som ble undertegnet i Campidoglio-palasset i Roma den 25. mars 1957, som la grunnen for EF og EU, som skapte et stort indre marked med fri bevegelse av varer, tjenester og personer over grensene.

– Den 29. oktober 2004 skjedde det igjen en stor ”profetisk oppfyllelse” i det samme Campidoglio-palasset i Roma. Da undertegnet de 25 medlemslandene i EU, med de 4 kandidatlandene Tyrkia, Romania, Bulgaria og Kroatia, EUs grunnlov, som i praksis gjør EU til Europas Forente Stater, med egen president og utenriksminister.

Fornekter Europas kristne kulturarv
– EUs grunnlov nektet å inkludere noen som helst referanse til Europas kristne kulturarv – noe som ble sterkt kritisert av Vatikanet og Den katolske kirken. Grunnen er at de fleste i Europas Forente Staters råd og kommisjoner nærmest er SEKULÆRE FUNDAMENTALISTER, like sterkt som ytterliggående muslimske og kristne fundamentalister.

– For eksempel ble en av de italienske kandidatene til Europakommisjonen, Rocco Buttiglione, brutalt forkastet av EUs ledere, fordi han hadde sagt at han anså homoseksualitet for synd. Selv om Rocco Buttiglione sa: ”Jeg kan tro at homoseksualitet er en synd, men min politikk behøver ikke å bli involvert i et slikt syn”, vakte hans uttalelse fordomsfulle utbrudd og opprør fra EU-lederne. På grunn av dette, måtte Rocco Buttiglione trekkes som kandidat til Europakommisjonen.

– En slik intoleranse, med sterke fordommer mot meninger som har dominert den kulturelle og kristne arv i Europa, lover dårlige tider fra de sekulære fundamentalister som nå skal regjere i det gjenoppståtte Romerriket i Europa og rundt Middelhavet, avslutter Aril Edvardsen.

Troens Bevis bladet vil i en del fremtidige nummer i 2005 presentere kapitler fra Aril Edvardsens bok: ”Guds tiår for Europa”, som utkom i 1990.  Ni av kapitlene tar for seg Europa og Middelhavslandene i profetisk lys.

Gratis abonnement på Troens Bevis – trykk her!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter