Hoppet av busser for å se The Passion of Christ

I Khosta ved Svartehavet viste Troens Bevis-misjonærer Mel Gibsons film The Passion of Christ på en storskjerm, synlig fra sterkt trafikkert gate. Folk stoppet bilene, hoppet av busser og gikk ut av drosjer for å få et nærmere glimt av filmen.

 

– Kirken vår ligger rett i nærheten av en sterkt trafikkert gate. Vi bestemte oss for å bruke dette til vår fordel, og satte opp en storskjerm ved kirken slik at de som kjørte forbi og også stod og ventet på grønt lys, kunne få se litt av filmen, forteller Denis Kuzmenko. Han er av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer og arbeider på grensestrekningen mellom Russland og Abhkazia ved Svartehavet.

Hoppet av busser og drosjer
3 dager i uken, fra sommermånedene frem til det ble for kaldt i november, viste Denis sin menighet filmen på en storskjermen utendørs.
– Og det virket, legger Denis til. – Folk hoppet ut av busser og drosjer for å se filmen. Rundt visningen var det også mange som delte sitt vitnesbyrd, vi hadde musikk, diktlesning og forkynnelse.
Han forteller at de fikk snakket med mange folk og startet flere vennskap.
– Etter filmen fikk tilskuerne Det nye testamentet som gave, og de fikk anledning til å stille spørsmål, utrykke sin mening, og be sammen med en pastor.

Denis legger til at etter filmen var det mange folk som ikke ønsket å dra hjem, selv om det var ganske sent.
– Et lys av håp var tent i mange øyne etter at de fikk et glimt av åndelig frihet og evig liv!

Filmen populær blant studenter
Denis forteller også at selv om de bare har anledning til å vise filmen på eiendommen til menigheten, og ikke ved skoler og universiteter slik de skulle ønske, er det allikevel mange studenter blant tilskuerne.
Fordi kulden har satt inn vises filmen nå innendørs, men folk strømmer til allikevel. Inntil nå har Denis vært med på å vise filmen i byene Gagra, Khosta, Krasnaya Polyana, Lasarevsoye og Tuapse.

Denis Kuzmenko er en av de 60 elevene som blir utdannet hvert år ved Troens Bevis sitt Bibelinstitutt i Khosta. Han får månedlig underhold fra Troens Bevis’ partnere for å fortelle sine landsmenn om troen på Jesus. Ønsker du informasjon om hvordan du kan sponse din egen misjonær, kan du kontakte Sarons Dal direkte på telefon 38 35 75 00, eller du kan gi en enkeltgave. WEB-SHOP ”Gi en Gave” valg 3. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter