Sangartistene Ole Paus Jonas Fjeld på plattformen

Sangartistene Ole Paus & Jonas Fjeld på plattformen når Aril Edvardsen vil møte det store folkeflertallet i Norge.

Evangelist Aril Edvardsen går nye veier for å møte det brede lag av Norges befolkning. Tidligere har han satt publikumsrekord på Momarkedet og som 1. og 17.mai-taler en rekke steder.

Nå er den velkjente folketaleren framfor noen lei av å preke i kristne menigheter og miljøer i Norge og Norden. Sammen med velkjente sangartister som Ole Paus, Jonas Fjeld og Bjøro Haaland vil han møte det store folkeflertallet; de mange som sier at de tror på Gud, men som ikke finner seg til rette i det etablerte og ofte isolerte kristenmiljøet i landet.

Publikum kan glede seg til høykvalitetskonserter med de nevnte toppartistene, som  også vil opptre som kveldens konferansier, før Aril tar folket med i en annerledes dialogpreken om hvordan du kan leve ut en full livsdimensjon.

TRO OG BEVISSTGJØRING I DET 21. ÅRHUNDRE
Overskriften for de planlagte stormøtene blir: ”Tro og bevisstgjøring i det 21. århundre”, hvor troen på livet vil stå i sentrum.
Kanskje så mange som 70% av den norske befolkning sier at de tror på Gud, men kun 5% går jevnlig i kirker og bedehus. Nå er det på tide å skape arenaer med lav terskel og samværsformer for å møte de titusener som kjenner seg fremmede i de ”vanlige kristne sammenhengene”.

KRISTIANSAND OG STAVANGER FØRST UTE

Det første i serien av stormøter går av stabelen den 15. april. Sted: Gimlehallen i Kristiansand med plass til rundt 4000 mennesker.
En uke senere står Stavanger for døren. Folkemøtet her er lagt til det storslåtte IMI Forum som tar inntil 1800 mennesker.

Overskuddet av arrangementene går til den nystartede Dina-stiftelsen, for voldtatte og mishandlede småjenter i det krigsherjede Kongo (tidligere Zaire).

Pressekontakt:
Harald Mydland: +47 38 35 75 73,
mob. +47 99 20 75 73. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter