Smugtittet bak barnas rygg

En mann i Saudi-Arabia la ned forbud mot Miracle-kanalen overfor barna. Men nysgjerrigheten ble for stor, og han begynte å smugtitte bak barnas rygg. Nå vil han vite hvem den norske mannen er som reiste til Pakistan og bad for syke i Jesu navn.

En mann fra Saudi-Arabia sendte i Januar en SMS til Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Stockholm. Han forteller en noe pussig historie, der han sier at han likte ikke budskapet til Miracle-kanalen. Derfor la han ned et strengt forbud for barna mot å se på kanalen. Men nysgjerrigheten tok overhånd, og han begynte selv å smugtitte bak barnas rygg!

– Jeg sa til barna mine at det var forbudt å se på Miracle-kanalen. Men det jeg gjorde var å se på kanalen uten at de visste om det. Jeg så et program om en norsk mann som var i Pakistan, som hadde fått en kraft fra Gud til å be for de syke. Det forandret mitt syn på Jesustroende.
Jeg håper jeg kan være modig nok til å ringe til dere, og at dere kan hjelpe meg, skriver seeren fra Saudi Arabia.

Så Guds kraft på TV
Mannen som den Saudiarabiske seeren så på skjermen var Aril Edvardsen. To av kampanjene hans i Pakistan er inngått i en TV-serie som vises på Miracle-kanalen. Det ene programmet viser den store kampanjen Aril Edvardsen holdt på Gadaffi Stadion i Lahore i 2002, på ettårsdagen til terror aksjonen 11. september 2001.

Noe av det som særpreget begge kampanjene i Pakistan var at mange mennesker, deriblant muslimer, ble helbredet av bønn i Jesu navn. Programmene viser også glimt fra samtaler Aril Edvardsen hadde med religiøse og politiske ledere i Pakistan. De innholder også glimt fra Freds-og harmoni konferansene, der den tidligere presidenten var til stede og flere høytstående embetsmenn tok ordet.

Troens Bevis har opplevd flere ganger at kampanjene til Aril Edvardsen gjør dypt inntrykk på seere, spesielt dem som bor i områder herjet av religiøse konflikter. Ifølge tilbakemeldingene skaper programmene tro på at evangeliet er levende og virkekraftig også i dag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter