Israels og Palestinas ambassadører kommer til Sommerstevnet

Israels ambassadør, Liora Herzl og Palestinas Ambassadør, Omar Kitmitto, kommer begge til det Store Skandinaviske Sommerstevnet i Sarons Dal i juli.

Både den Israelske og den Palestinske ambassadøren er blant gjestene som kommer til Det store Skandinaviske sommerstevnet i Sarons Dal fra 9.-17- juli.

Den Palestinske ambassadøren, Omar Kitmitto, har flere ganger besøkt Sarons Dal og var blant annet tilstede på premieren til Erling Borgens dokumentar film om Aril Edvardsen.

Sist gang en Israelsk ambassadør gjestet Sarons Dal var i 1992 da Joel Alon var hovedtaler under et solidaritetsmøte for Israel i stevnehallen. Det var da et stort sikkerhetsoppbud med politieskorte og sikkerhetsvakter i stevnehallen.

I 1999 da koret fra Betlehem Bible College besøkte sommerstevnet var både Omar Kitmitto og en representant fra den Israelske ambassaden, Jonathan Meiden, tilstede.

Andre gjestetalere under stevnet denne sommeren er Aril Edvardsen, Stephan og Anne Christiansen,  Morgan Kornmo, Bjørn Bergmann, Daniel Karlsen, Kjell Halltorp, Lise Ludvigsen, Helge Flatøy, Svein Trælandshei, Kari Edvardsen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter