Ny rekordmåned for websiden

April ble en ny rekordmåned for Troens Bevis sin webside. Nærmere 500 følger misjonsnyhetene daglig, og websiden fikk bortimot 14.000 besøk på 30 dager.

 

Troens Bevis sin webside ble opprettet for litt over ett år siden, og i løpet av denne perioden har websiden hatt omtrent 75.000 besøk.

Gjennom nyhetene på Troens Bevis sin webside får leserne del i et av de største misjonseventyrene som skjer i verden i dag. Ved å bruke nasjonale misjonærer, brevkurs, vennskapskampanjer, satellitt-tv m.m. får millioner av mennesker som ikke tidligere har hørt evangeliet, og bor i områder ofte isolert av krig eller politikk, høre de gode nyhetene til frelse, håp og forandring. I løpet av 2004 kunne websiden også bringe nyheter fra  katastrofeområder og terroraksjoner, der Troens Bevis’ misjonærer  var tilstede med trøst og hjelp, deriblant  ved tragedien i Beslan og Tsunamien i Sør-Asia.

Troens Bevis har også etter hvert utvidet tjenestene på websiden. I tillegg til ukentlig oppdaterte nyheter er webshopen åpen 24 timer i døgnet, der det kan bestilles bøker, taler, CD’er og DVD’er m.m.

Det er også mulig å se video klipp fra forskjellige kampanjer, søke i nyhetsarkivet, skrive seg på gratis abonnement på Troens Bevis bladet, bli en fast støttepartner eller ganske enkelt gi en gave til misjonen.

Troens Bevis sin spennende misjonshistorie finnes også i en vakker innbundet bok som kan bestilles over webshopen. Boken heter ”Fra Sarons Dal til Jordens Ender – et moderne misjonseventyr”,  og koster  kr. 298,-.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter