fbpx

Angående Levi Fragells angrep på Aril Edvardsens møter i India i TV 2s lørdagsmagasin 7 mai 2005

Aril Edvardsen personlig deltar ikke i, eller kommenterer ikke, programmer eller saker som har med Levi Fragell å gjøre. I 40 år har Fragell angrepet og ville debattere med Edvardsen, uten at Edvardsen vil gå så ”lavt”. Da møter han heller verdige og skikkelige motstandere, for Fragell tar han ikke alvorlig. Men biskop Ernest Komanapalli,som arrangerte Aril Edvardsens møter, har sendt denne pressmelding som han vil ha offentliggjort:

 

Jeg er overrasket over Mr. Levi Fragells bemerkninger. Møtene samlet mange kristne, muslimer og hinduer. Alle kom til forbønn og for vår Herres frelse.

Det er sant at borgermester Lingam Goud lovet å gi land til kirker. Vi burde jo stole på politikere?

Jeg sender nå Deeven og andre som hjalp meg organisere kampanjen for å møte Lingam Goud og sjekke hva han har sagt.Vi har allerede  startet på en kirke, og vi er i ferd med å åpne 4 andre kirker. Dette er fakta. La ikke fienden innbille dere løgner.

Biskop Ernest P. Komanapalli
Manna/Rock Church Ministries
E-mail: [email protected]
Nettsider: www.manna7.org

PS:
Biskop Komanapalli har allerede sendt Aril Edvardsen borgermester Lingam Gouds TV kommentar som han gav til Deeven, der borgermesteren sier at han var glad for Aril Edvardsen kampanje, som var positiv for hans by. Men Aril Edvardsen vil at denne DVD skal beholdes i Sarons Dal, for kanskje og offentliggjøres senere i emner som ikke har med Levi Fragell å gjøre.

Bilder:
1. Borgermester Lingam Goud kan ikke skjule at han var dypt beveget på Aril Edvardsens møte i Khudpullapur, India.

2: Borgermester Lingam Goud og Aril Edvardsen hilser på skarene som var samlet til møte.

Pressekontakt:
Harald Mydland – [email protected] – 99 20 75 73Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter