Tro og bevisstgjøring i det 21 århundre

Lengter du etter å leve livet med stor L? I sin siste bok peker Aril Edvardsen på kuren til vår tids folkesykdommer som tomhet, frykt, ensomhet, skyldfølelse og selvforakt.

 

I motsetning til tidligere århundre da pest og svartedauden var de store epidemiene som herjet blant folk, er det livsstilssykdommer som truet det 21. århundre i den vestlige verden.  De skandinaviske landene topper statistikken over verdens rikeste land, og for 4. år på rad ligger Norge på toppen av FN-listen over verdens beste land å bo i.

Nordmenn har fått levestandarden vi drømte om, men hva med livsstandarden?

Stadig flere lider av tomhet, frykt, angst, ensomhet, skyldfølelse og selvforakt.

Lidelser som begynner i sjelen og etter hvert rammer hele kroppen.
Nå mener Edvardsen det er på tide å stille seg spørsmålet: Er vi som folk lykkeligere? Har våre liv blitt rikere eller tommere?

For å svare sitt eget spørsmål har han skrevet boken ”Tro og bevisstgjøring i det 21. århundre”. Her gir han leserne håp ved å vise til at det virkelig er noe som kan kurere tomhet, frykt, ensomhet, skyldfølelse og selvforakt. Her møter du moderne mennesker som har funnet livets melodi og lever med stor L.

Det er forøvrig denne boken som er delt ut til frelsessøkende i de to folkemøtene som nylig er holdt i Kristiansand og Stavanger.

En god partner til denne boken er ”Kjærlighetens Terapi” som viser gjennom eksempler hva som skjer når vi ikke føler oss elsket. Denne boken har hjulpet hundrevis av mennesker til å ta imot Guds legende kjærlighet.

Begge bøkene kan bestilles fra Trones Bevis, Sarons Dal, 4480 Kvinesdal eller på tlf. (+47) 38 35 75 00 og koster kr. 98,- pr. stk.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter