Kristiansands varaordfører roste Edvardsen

Under åpningen av det store folkemøtet som ble holdt i Kristiansand 15. april gav varaordfører Bjarne Ugland rosende ord til Edvardsen. Han trakk frem at Aril har brakt lys og hjelp til folk i fattigdom, ufred og undertrykkelse.

– Vi her i Kristiansand er stolt av deg. Selv om du driver virksomheten din fra Kvinesdal, så er du nesten vår. Vi følger med i arbeidet til Troens Bevis, og vi er imponert. Det du med Guds hjelp har fått til på verdensbasis fra en liten dal på Sørlandet, er nærmest ufattelig, sa varaordføreren i velkomsthilsenen til Aril Edvardsen under folkemøtet i Gimlehallen.

– Du har klart det som de aller fleste av oss ville sagt er umulig. Du har vært med på å bringe lys til mennesker uten framtid og håp i dette livet og evigheten. Du har vært med på å skape en framtid for folk i fattigdom, ufred og undertrykkelse, fortsatte han.

– Du har vært en foregangsmann på å bruke nye medier og ny teknologi i evangeliseringens tjeneste. Du har rørt ved millioner av mennesker her hjemme og over hele verden. Og du har klart å forene kristne fra ulike deler av menighetslivet her hjemme og ute.

– Nå inviterer du til folkemøter, først her i Kristiansand og om ei uke i Stavanger. Folkemøter hvor evangelisering står i fokus, men hvor du også retter søkelyset mot omsorg og omtanke for noen av dem som har det verst i verden, døende aidsofre og voldtatte småpiker i Kongo og Rwanda.

– To land som har vært, og fortsatt er utsatt for umenneskelige lidelser. Konfliktene i Kongo er kanskje de mest glemte konfliktene i verden. Mer enn 3 millioner mennesker har mistet livet i krigene i dette landet de siste årene.

– Jeg ønsker deg alt godt for møtet og for den viktige og gode gjerning som du og Troens Bevis står midt oppe i, og nok en gang: Velkommen til Kristiansand!, avsluttet Ugland før han gav møtet over til Edvardsen og artistene Ole Paus, Jonas Fjeld og Bjøro Håland.

Troens Bevis er takknemlig for den hjertelige mottagelsen i Kristiansand. Ca. 500 mennesker kom på møtet og 76 av dem tok imot innbydelsen til å fylle ut trosbekjennelseskortet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter