Sommerstevnet i Sarons Dal med hele fem festivaler i én

Det store skandinaviske sommerstevnet i Sarons Dal i tiden 7. til 17. juli tar også dette året mål av seg å bli et familiestevne av dimensjoner. Alle aldersgrupper er tilgodesett med skreddersydde festivalopplegg; en videreføring av de senere års store satsning på å gjøre stevnet til en festreise for hele familien.

 JESUS TO THE NATIONS
Den såkalte Jesus to The Nations-festivalen (JTN), som dette året arrangeres for sjuende gang er lagt til dagene 7. – 10. juli, umiddelbart i forkant av det store sommerstevnet. Siste delen av JTN inngår i åpningen av det store sommerstevnet som starter som sedvanlig lørdags kveld den 9. juli.
JTN er for øvrig festivalen for misjonsbevisst ungdom fra hele Skandinavia som vil bringe evangeliets gode nyheter til sine respektive hjemland og verden for øvrig.

FIRE PLANETER
Sommerstevnet byr i år på i alt fire festivaler for de yngre aldersgrupper, eller ”planeter” som det populært heter.
Gjennom Youth Planet, Kids Planet, Barneplaneten og Miniplaneten (0-4) år skal det så visst ikke mangle tilbud for noen. Også dette året står flere av Norges fremste barne- og ungdomsarbeidere i bresjen for det rikholdige tilbudet for den unge generasjonen.
Tilbudet for disse aldersgrupper vil variere fra spennende utflukter, vannski og elvepadling, til møter og samvær av ulike slag. Mellom møter og aktiviteter kan familien tilbringe verdifull tid sammen innenfor stevneområdet i Sarons Dal.

DET STORE SOMMERSTEVNET
Talerlisten under det store sommerstevnet favner også dette året både ”gamle travere” og enkelte nye, spennende bekjentskaper.
Israels ambassadør i Norge, Liora Herzl, kommer sammen med Palestinernes ambassadør, Omar Kitmitto. Sistnevnte begynner etter hvert å bli godt kjent i Sarons Dal etter mange besøk, og også som gjest under premieren på Erling Borgens dokumenterfilm om Aril Edvardsen ”Himmelen revner” i Kvinesdal kulturhus i april 2004.
Alle Sarons Dal-venner kan dessuten blant annet glede seg til møtet med Biskop Eliudi Issangya fra Tanzania, tidligere elev ved bibel- og misjonsskolen i Sarons Dal. Han har bygd opp Afrikas ”Sarons Dal”, og møtte sist år kronprins Håkon under dennes besøk i Tanzania.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter