Brevkurset leses over radioen i Burundi

Nå leses Brevkurset ”Det Nye Liv” på nasjonal radio i Burundi for dem som ikke kan lese eller skrive i landet.

 Oppfinnsomheten til Troens Bevis sine innfødte evangelister i Burundi ser ikke ut til å ha noen ende. Nå leses Brevkurset ”Det Nye Liv” på Kirundi på radioen for å nå frem til 60 % av befolkningen som ikke kan lese eller skrive, ifølge Troens Bevis sin kontakt person i landet, Charles Nduwudukama.

Han forteller også at de nå jobber på en fredsplan med myndighetene hvor de skal bruke brevkurset i forsoningsarbeidet mellom Hutuer og Tutsier. Det er en langsiktig plan som de regner med vil ta 10 år å gjennomføre.
Det finnes nok knapt en person i Burundi som ikke har kjent krigen og dens onde handlinger på kroppen. Nesten alle har mistet nære familiemedlemmer. Og dem som har deltatt i krigshandlingene er naturlig nok også preget at det de har vært med på. Selv myndighetene erkjenner at tilgivelse er den eneste muligheten til å lege folkesjelen og stoppe sirkelen av hat og hevn. Og som myndighetene allerede har erfart, er kraften i evangeliet sterk nok til å forsone bitre fiender. (Mirakel på krigsfronten i Burundi, publisert 18.02.05)

– Dere må vite at uten Troens Bevis kan vi ikke gjøre noe, sier Charles, som takker for hjelpen de mottar, men minner også om at jobben med å spre evangeliet i Burundi ennå ikke er ferdig.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter