fbpx

Jesus to the Nations-festival innleder Sommerstevnet

Stevnesommeren innledes i Sarons Dal 7. juli.

 Helt siden pionertiden på 1960-tallet har Sarons Dal vært et gedigent mønstringssted for misjonsinteressert ungdom fra hele Skandinavia. Etter inspirerende dager i dalen har mange sprengt både personlige grenser og landegrenser og brakt evangeliet ut til verden.

I år arrangeres den såkalte ”Jesus to The Nations-festivalen” (JTN) for sjuende år på rad med sterk fokus på misjonsmobilisering blant de unge. Festivalen begynner torsdag 7. juli og overlapper åpningen av selve sommerstevnet, som begynner lørdags kveld 9. juli.

JTN spenner fra møter og seminarer i hallen, til utfordrende teamaktiviteter utendørs og heftige kveldskonserter med internasjonalt kjente band.

HAR DU HØRT OM SPAGETTIBRYTING?
Ikke det; da er JTN-festivalen nettopp stedet for deg, hvor du treffer misjonsinteressert ungdom i alle aldre. Spagettibryting inngår blant de mange heller originale team-aktivitetene som finner sted utendørs på stevneområdet mellom ”slagene” i hallen.

Hovedtalerne under møtene og seminarene blir Sarons Dals egne; Aril Edvardsen, Rune Edvardsen, Helge Flatøy og Svein Trælandshei, med flere.

På grunn av overlappingen med sommerstevnets første helg, forventes mange stevnedeltakere å ankomme Sarons Dal allerede til JTN-festivalen.

PAUL COLEMAN FRA AUSTRALIA
Lørdags kveld er det duket for en konsertopplevelse av de sjeldne. Direkte fra Australia kommer Paul Coleman med sitt internasjonalt kjente band sammensatt av meget dyktige musikere.

Bandet har en veldig variert musikkstil som gjør dem lyttervennlige for de fleste aldersgrupper. Konserten finner sted kort tid etter at Aril Edvardsen, som sedvanlig, har talt til stevnefolket under det store åpningsmøtet for sommerstevnet lørdags kveld.

Den andre konsertopplevelsen under JTN-festivalen kommer søndags kveld i åpningshelga til sommerstevnet. Da slippes Supertones løs på plattformen. En liten advarsel: Supertones kommer til å holde en ”ren” ungdomskonsert, men for ungdom i alle aldre.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter