Jesus populært samtale-emne

Mai var en travel måned for ”Miracle”-kanalen. Over 2000 arabere ringte, sendte e-post, SMS og besøkte kanalens chat rom på Internett. Og alle vil prate om Jesus.

 

Til sammen var det 2 010 som kontaktet kanalen, derav 632 telefoner, 570 e-post, 433 MSN (Internett) og 175 på SMS. De øvrige er fordelt på brevskrivere og møtevirksomhet.

Noe av grunnen til at kanalen opplevde en markant oppgang i mai på flere hundre kontaktsøkende folk, er at kanalen nå reklamerer for brevkurset ”Det nye liv”  på Internett. Mange av seerne logger seg nå på denne siden, og flere av dem er ivrige etter å gå videre til Internett chat-rommet for å snakke mer om Jesus, og diskutere spørsmål de har om liv og lære.

Oppfølgingskontoret er også  oppmuntret over at 39 personer bestemte seg for å bli  Jesustroende etter å ha hatt kontakt med kanalen i mai.

Troens Bevis får det bekreftet fra flere kilder at det  per i dag er flere hundretusen personer i den arabiske verden som er stille etterfølgere av Jesus.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter