Afrikas nød i fokus lørdag ettermiddag under Sommerstevnet

I regi av ”Karis Misjon” inviteres lørdag ettermiddag til et ”annerledes” møte i stevnehallen i Sarons Dal, med sterkt fokus på Afrikas ufattelige nød.

 Mer enn 50 seksuelt misbrukte småjenter i alderen 2-15 år har nå fått hjelp og et trivelig hjem på det såkalte ”Dinasenteret” i Goma i det sterkt krigsherjede Kongo.

Alle jentene er offer for krigens meningsløse brutalitet. Flere har blitt holdt fanget og misbrukt på det verste av soldater. Dinasenteret representerer nytt liv og nye muligheter med framtid og håp for de svakeste av de svake.

Etter vulkanutbruddet i 2002 da 40% av byen Goma ble ødelagt, startet Troens Bevis opp Betsaida guttehjem for rundt 30 smågutter.  Disse bor nå trygt, får godt tilsyn og framtidsrettet utdannelse. Flere av dem er gjenforent med familien etter tragedien.

Rune Edvardsen har vært plogspiss for begge disse nødhjelpsprosjektene og har dessuten kjøpt et helt fjell langt inne blant pygméfolket i Kongos jungel. Han vil bringe gripende reportasjer fra sine besøk blant disse av media glemte folkegruppene.

Sarons Dal-veteranen, Bjørn Bergmann, taler på lørdagens kveldsmøte, før en annen veteran fra tidligere sommerstevner, Darell Mansfield med sitt mannskap, braker løs med sin konsertopptreden i etterkant av kveldsmøtet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter