Stekte vafler og solgte kaker for 73 tusen kroner

Misjonsgløden brenner sterkt hos 4 misjonskvinner i Sarons Dal. Under stevne uka stekte de vafler og solgte kaker for 73,000 kroner!

Wally og mannen Rolf er kjære gjengangere i Sarons Dal. De har lagt timevis med arbeid ned i blomsterbed og vedlikehold. Ingen oppgaver er for små eller kummerlige.

Det pensjonerte ekteparet solgte hus og hjem for flere år siden og kjøpte i stedet en bobil de flytter med seg der hjertet kaller.

Wally har vært en sterk misjons kvinne i alle år, og hun har spesielt omfavnet hjelpeprosjektene til Karis Misjon, med god støtte fra ektemannen Rolf.

Under sommerstevnet har en gjeng med glade misjonskvinner stekt vafler og solgt kaker og kaffe på skift på utekafeen i stevneområdet. Slik iver blir det penger av, og i løpet av 10 dager fikk Wally Hansen, Jessie Stokkeland, Unni Engedal og Åsa Seland inn 73,000 kroner til Karis misjon.

– Den beste dagen solgte jeg for 10 000 kroner, forteller Wally mens hun heller mer røre i det doble vaffeljernet og rister på kaffekannene for å sjekke om de trenger påfyll.

Det blir både barn på Dina senteret i Kongo og fattige mødre og barn på Baby Care i Kairo som får nyte godt av de 4 kvinnenes misjonsinnsats denne sommeren. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter