God respons på ny TV-serie

Flere kvinner, blant annet fra Saudi-Arabia, skrev inn til ”Miracle”-kanalen i juli og takker for en ny programserie om ekteskap, konfliktløsning og kvinners verdi.

 

– Jeg takker for programmet Michoar (arabisk for reise) som snakket om ekteskapet, skriver kvinnen fra Saudi-Arabia. – Jeg ser nå at det å underordne seg ikke betyr at en ikke har noe en skulle ha sagt, på tross av at i vår sammenheng er kvinnens rolle ingenting. Igjen, takk for programmet, avslutter seeren.

En annen kvinne fra Egypt skriver også: – Jeg takker så mye for programmet Michoar i dag. Tro meg når jeg sier at jeg behøver mye hjelp, fordi min situasjon er så vanskelig, men etter å ha sett dagens program, ser jeg lysere på det.

Helt ny serie
Michoar er en helt ny serie på 52 programmer som nå er under produksjon for ”Miracle”-kanalen i Nord-Afrika. Programmet tar for seg familieproblemer og hvordan Gud kan restaurere forhold på tvers av individuelle forskjeller og problemer.

– Det gode med dette programmet er at det er basert på sanne historier til mennesker som har opplevd Guds hjelp i sin situasjon. Det gir håp, sier Barty Shokralla, programansvarlig for kanalen.

Programmet blir ledet av en ung arabisk kvinne. I november skal det gjøres opptak for flere historier til programserien, bl.a. i Dubai.

”Miracle”-kanalen sender daglig 12 timer og får god tilbakemelding fra arabere i Europa, Nord-Afrika og Midtøsten.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter