Arabisk lovssangskonsert i Stockholm

3 dager i august innbød Miracle kanalen til store arabiske lovsangskonserter i Stockholm. Mange gråt av glede og flere bestemte seg for å følge Jesus.

 

Over 400 arabere møtte hver dag til de tre lovsangsdagene 19.-21. august i Stockholm.

Lederen for oppfølgingskontoret til Miracle kanalen hadde sendt ut invitasjoner til seere som har vært i kontakt med kontoret, og det ble også hengt ut plakater over hele Stockholm. Det var to kjente lovsangere fra Libanon, Ayman Kafrouny og Lydia Schid som ledet konsertene.
-Det var mange som ble frelst og bestemte seg for å følge Jesus, Guds nærvær var veldig tydelig og mange var synlig rørt, forteller lederen for oppfølgingskontoret.
-Mange gråt av glede og mange gikk frem for å ta imot Jesus som sin Herre og frelser.

Bønnesvar etter 4 år
En irakisk kvinne som bor i Stockholm ringte oppfølgingskontoret et par dager etter konserten.  Hun fortalte at hun har vært gift i 4 år, og at hun har bedt i lengre tid om at mannen skal lære å kjenne Jesus. Hun fortalte at andre dagen da lovsangslederne spurte om noen ville komme frem og ta imot Jesus, tok mannen  plutselig hånden hennes og gikk frem for å bli frelst.
–Det føltes som et stort mirakel for meg, og jeg takker Gud for dere, forklarte den takknemlige kvinnen.

I tillegg til at arabere fra Nord Afrika, Midtøsten og Europa ringer inn til Troens Bevis sin satellitt kanal, er det også flere arabere i Skandinavia som kontakter kanalen for å lære mer om Jesus.

I august var det i alt 3198 arabere som kontaktet Stockholmskontoret etter å ha sett på Tv programmene eller besøkt konferanser i regi av Miracle kanalen nå i sommer. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter