Lanserte 3 nye program

8. oktober lanserte ”Miracle”-kanalen tre nye programserier på Satellittkanalen.

 

Fredag 8. oktober lanserte ”Miracle”-kanalen hele 3 nye programserier på satellittkanalen som sender til Nord-Afrika, Midtøsten, Persiabukta og Europa.

”Islam study”
Den ene serien heter ”Islam study” og ledes av Aril Edvardsen. Hensikten med denne serien er å bygge broer av felles forståelse mellom muslimer og kristne. Fordi de fleste seerne er muslimer, referer Edvardsen til kristne som ”People of the Book, eller bokets folk, slik de er kalt i Koranen.
Det helt unike med programserien er at Edvardsen siterer fra Koranen, i tillegg til Bibelen, for å bekrefte og underbygge Bibelens lære om at Jesus er verdens frelser. Serien er på 12 program og sendes på både engelsk og arabisk.

Barneprogram
Kanalen har også privilegiet av å være den første arabiske kanalen som viser det kjente barneprogrammet ”Barny”. Det er første gang barneserien er dubbet til arabisk.
”Barny” er både lærerikt og underholdende, mens den formidler bibelbaserte verdier. ”Miracle”-kanalen har foreløpig kjøpt inn 53 episoder.

”Ny dimensjon”
Dette er en programserie produsert i Egypt. Programmet inneholder dramatiserte historier om arabere som har fått livet beriket eller helt forandret gjennom et møte med Jesus.
Programmet peker på at det virkelig finnes en ny dimensjon som kan forvandle vårt liv, gi oss håp og en fremtid. Serien er foreløbig på 26 episoder.

”Miracle”- kanalen sender 12 timer hver dag fra kl. 11:00 til 23:00 – i 2-timers programblokker som blir repetert. Fra nyåret skal kanalen gå over til 3-timers programblokker.

Hotbird 6 (digital) 13 grader øst 11.642 Mhz H. SR:27 500.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter