Det tause Holocaust

Siden 1948 er over 2 millioner aborter utført i Israel, skriver den jødiske rabbineren Yehuda Levin. Rabbineren sier at frivillige aborter dreper langt flere jøder enn dagens terrorister.

Etter at staten Israel ble opprettet i 1948 er det grunn til å tro at over 2 millioner aborter er utført i landet, skriver den jødiske rabbineren Yehuda Levin. Rabbineren er opprørt over tallene han publiserer i en artikkel der han skriver at frivillige aborter dreper langt flere jøder enn dagens terrorister.

– Nylig foretok jeg en spasertur i Borough Park, Brooklyn, hvor det lever mange jøder. Der så jeg en jødisk demonstrasjon mot fri abort i Israel som hadde plakater som var satt opp på fremtredende plasser over alt i gatene. Plakatene sa: ”Stopp det tause Holocaust – 2000.000 barn har blitt tilintetgjort ved abort i Israel.”

– Plakatene var satt opp av EFRAT-C.R.I.B, en organisasjon med base i Israel, som har reddet tusener av babyer hos jødiske immigrantfamilier fra å bli abortert bort når de ankom Israel, forteller rabbineren.

2 millioner
– Jeg ble sjokkert over dette enorme tallet; to millioner jøder over de siste 55 årene, myrdet av deres egne foreldre – kunne dette virkelig være sant? Kunne så mange jødiske mødre ha drept så mange av deres egne barn? skriver en sjokkert Levin, som forteller at han gikk til statistikkene for å se om dette virkelig kunne stemme.

– Ved FNs Internasjonale Konferanse for Befolkning og Utvikling i 1994, erklærte Dr. Baruch Levy, som er den offisielle representanten fra Israel: ”…I følge en lov som ble godkjent av Israels Knesset i 1977, er aborter lovlige i staten Israel når de er utført av autoriserte medisinske institusjoner og innvilget av en spesiell abortkomité. Den overveldende majoriteten av anmodninger for lovlige aborter er faktisk godkjent av helsemessige og visse sosiale grunner”.

13% drept i mors liv
– Det totale antall av offentlig registrerte aborter i Israel fra 1979 til 2002 (23 år), var 411 000 aborter. Denne utrolige statistikken kom frem i den verdensomspennende undersøkelsen av abortforekomster, foretatt av William Robert Johansen. Disse tallene viser at omtrent 13 % av alle israelske barn blir drept i mors liv hvert år. Ytterligere advarer han om at disse er bare de offisielle tallene – de urapporterte tallene kan være dobbelt så mange som de rapporterte (altså 822 000). I løpet av de 57 årene siden staten Israel ble grunnlagt, kan vi regne med at det har blitt foretatt ca. to millioner aborter i Israel, skriver rabbineren.

Til sammenligning blir det utført ca. 14.000 aborter i Norge hvert år.

For å lese hele artikkelen, se Troens Bevis for november, 2005.
Du kan få ett gratis abonnement ved å klikke her! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter