Til India for å holde ny kampanje

8. november reiser Rune Edvardsen på ny med band til India for å holde 2 kampanjer, denne gangen med live plate-innspilling.

India står nok engang på billettene når Rune Edvardsen med band setter seg på flyet 8. november. Da skal de holde en tre-dagers kampanje i Kurnol i Andrah Pradesh med live plateinnspilling. Dersom resultatet blir bra vil CD’n bli utgitt i Norge.

Teamet skal i tillegg forkynne evangeliet i flere forskjellige kirker, der også Helge Flatøy fra misjonskolen skal hjelpe til. Etter Kurnol drar teamet ned til byen Nasaprur ved kysten for å forsette med kampanje der.

Startet stor ungdomsbevegelse
Dette blir 6. og 7. byen som Rune har kampanje i siden han først reiste til India i 2001.

Han forteller at det etter den tid er startet en hel ungdomsbevegelse på 100.000 –200.000 troende ungdommer etter konsertkampanjene hans. Ungdommene slutter seg i stor grad til menigheter og blir aktive troende.

– I Eluru var det 7000 ungdommer som ble medlemmer i en menighet allerede en uke etter kampanjen min, og den første dagen etter kampanjen døpte menigheten 500 personer som selv ba om det, forteller Rune. Han legger til at de nyfrelse blir aktive medlemmer og blir med i kor og dramagrupper og lignende.

800 medhjelpere
Mye av æren for at ungdommene slutter seg til menigheter er de 800 medhjelperne som følger opp de frelsessøkende under og etter møtene. I tillegg får alle tilbud om å ta brevkurset ”Det nye liv” for en dypere innføring i den kristne tro.

Kampanjene til Troens Bevis er alltid et økonomisk skritt i tro.

Ønsker du å støtte Rune Edvardsens fremstøt for å nå Indias ungdom med evangeliet, kan du klikke her for å gi en gave. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter