Den gode responsen fortsetter

Den gode responsen fra araberverden på ”Miracle”-kanalen fortsetter. I oktober kontaktet 2 104 personer kanalen etter å ha sett på programmene.

 

I alt 2 104 arabisktalende personer kontaktet ”Miracle”-kanalen  i oktober etter å ha sett på satellittsendingene fra Sarons Dal. Responsen kommer fra bortimot 35 land med størst pågang fra Persiabukta og land som  Saudi Arabia, Quatar, Kuwait og Jemen.

En av seerne fra De arabiske emiratene forteller at han i  lang tid har hatt flere srpøsmål om Jesus, men lykkes ikke i å finne noen som kunne svare, før han oppdaget ”Miracle”-kanalen  på fjernsynet;

– Men en dag så jeg ”Miracle”-kanalen på TV og jeg sendte et brev til adressen i Sverige. Etter det ser ting mye lysere ut for meg. Jeg fikk brevkurset ”Det nye liv” og jeg kunne spørre alle de spørsmål jeg ville. Nå lever jeg mitt liv for Jesus og jeg er ferdig med første delen av brevkurset .

Anman fra Irak skriver: – Jeg vil gjerne takke alle som jobber med ”Miracle”-kanalen og dermed berører mange hjerter. Jeg var litt i tvil om jeg skulle skrive, men det som fikk meg til å gjøre det var programmet ”Hvorfor ikke?” Programmet handler om livets mening og hvor viktig det er med Gud og prioriteringer. Jeg ble veldig oppmuntret av programmet for jeg lever et liv fylt av rutiner samtidig som jeg er redd for fremtiden.

”Miracle”-kananlen sender 12 timer daglig på satelitt og har seere i Nord-Afrika, Midtøsten, Persiabukta og Europa.

Det er nå i overkant av 2 000 seere som kontakter kanalen hver måned med spørsmål om tro og lære. 950 arabiske elever tar nå brevkurset gjennom oppfølgingskontoret i Stockholm.

”Miracle”-kanalen  sender  på Hotbird 6 (digital) 13 grader øst 11.642 Mhz H. SR:27 500. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter