Stor suksess i India

Nesten 200.000 mennesker kom for å høre bandet fra Norge, ledet an av Rune Edvardsen. Publikum fikk en stor dose musikk, evangeliet om frelse og et bryllup for åpen scene.

Rune Edvardsen og hans band opplevde stor suksess da de holdt konsertmøter i to indiske byer fra 11.-19. november.

Turneen begynte i Kurnool i staten Andra Pradesh. Ifølge koordinater for turneen, Ernest Komanapali, er Kurnool en studentby med flere tusen studenter. Den regnes også som en konservativ by.

– I utgangspunktet stilte de lokale menighetene seg noe skeptisk til konsertene. Derfor brukte menighetene mye tid på bønn i forkant av møtene, forteller Komanapali.

Om det var bønn, folks nysgjerrighet eller Runes etter hvert kjente omdømme forblir usagt, men oppmøte overgikk all forventing, ifølge Komanapali.

– Den første kvelden kom det 20.000 personer, som er et stort publikum i forhold til alle slags arrangement i Kurnool. Andre kvelden kom det 30.000 og tredje kvelden var det nær 40.000 som fikk høre evangeliet om Jesus, forteller han.

Narsapur
Fra 17.-19. november dro bandet videre til Narsapur i samme stat. Ifølge Ernest har denne byen aldri vært vitne til noe lignende.

– Folk reiste lange distanser for å komme på konsertene. Den første dagen hadde vi 20.000 personer, andre dagen 35.000 og over 50.000 den siste dagen. Tusenvis av mennesker kom frem for å ta imot frelsen og få forbønn for helbredelse.

Bryllup for åpen scene
Publikum jublet da de fikk være vitne til et bryllup for åpen scene den siste konsertkvelden. Da viet Ernest Komanapali to nordmenn som var med i bandet, John Kåre Gullestad og Irene Sandtorv. Begge har medvirket på flere av Rune Edvardsens CD’er, konserter og musikkfestivaler både i inn-og utland.

Takker norske partnere
Ernest Komanapali legger ikke skjul på at han har fått stor respekt for Rune Edvardsens tjeneste etter å ha fulgt konsertkampanjene hans på nært hold.
– I løpet av de siste 4 årene har 7 byer blitt besøkt med evangeliet og over 100.000 unge mennesker har tatt imot evangeliet, forteller Ernest. – Hjertene våre strømmer over av glede for den store velsignelsen Gud har gitt oss. Må Gud velsigne partnerne i Norge og gi dem hundrefold tilbake, hilser han. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter