Iraker byttet sinne med tilgivelse

En iraker som skrev inn til ”Miracle”-kanalen forteller at han byttet ut sinne med tilgivelse etter å ha gjennomgått brevkurset Det nye liv.

 

Irakeren sier at han er blitt som en ny person etter å ha tatt brevkurset ”Det nye liv.” ”Miracle”-kanalen har i øyeblikket nesten 1700 elever som er registrert ved det arabiske kurset gjennom Stockholms-kontoret. Alle elevene er seere som har tatt imot tilbudet gjennom TV-program på kanalen.

Omar fra Irak sier at kurset fikk han til å bytte ut sitt sinne med tilgivelse.

– Jeg vet hvem Jesus er og hva han vil med våre liv. Jeg vet nå hva Jesus har gjort for vår skyld, og jeg har lært meg å legge bort mitt sinne og ta på meg kjærlighet og tilgivelse. Et stort takk til Aril Edvardsen.

2 244 tilbakemeldinger
I november kom det inn 2 244 tilbakemeldinger fra seere som hadde sett  på ”Miracle”-kanalen. Blant tilbakemeldingene var det  713 e-post, 191 på  SMS,  529 vis MSN, 547 telefoner og 191 brev.

– Det er veldig bra å prate med arabere om Jesus gjennom Koranen. Jeg opplever at  programmene deres viser stor respekt og kjærlighet for arabere, og virker tiltrekkende på oss. Jeg vil gjerne at dere ber for min familie og at Jesus skal veilede meg. Jeg er overbevist om at Jesus døde på korset. Jeg håper at Jesus kan hjelpe meg, skriver Hadi fra Saudi Arabia.

Shad, som også kommer fra Saudi Arabia, sier;
– Jeg studere Islam på et islamsk universitet. Jeg vil vite mer om Jesus. Håper at dere kan hjelpe meg.

Og  Rasha fra Jordan forteller at han studerer ved universitetet og er også ferdig med der I og II av brevkurset.
– Jeg har tatt imot Jesus i mitt liv. Jeg er virkelig blitt forandret og er ett nytt menneske. Nå har jeg blitt kjent med ei hyggelig jente som også er interessert i å lære mer om Jesus. Jeg håper dere kan sende kurset til henne også.

Satellitt-kanalen fra Troens Bevis sender 12 timer daglig og drives kun av frivillige gaver. Ønsker du å være med å støtte kanalen med en gave kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter