Miracle kanalen nå live på nettet

Ved bruk av live streaming på web siden kan Miracle kanalen nå sees over hele verden.

 

Fra desember 2005 kan alle som logger seg inn på Miracle kanalens web side, www.miraclechannel.com,  se satellitt kanalen live. Ved bruk av live streaming kan kanelen nå sees uansett hvor en befinner seg i verden, bare en har tilgang til Internett.

På kanalens web side er det også lagt ut programoversikt, flere musikk video og en smakebit av programmer som kommer.

De som logger seg inn får også en link til brevkurset ”Det Nye Liv ”, de kan lese  bibelen på arabisk, eller logge seg på rådgivnings senteret til kanalen hvor de kan samtale med en rådgiver. Det er også lagt ut en link til korrespondansekurset ”Det nye Liv” som kan fullføres på Internett.

Designet av egypter
Det er en egyptisk medarbeider som har designet og publiserer web siden for Troens Bevis. Det har tatt 3 måneder med iherdig jobbing  å bygge opp den  avanserte web siden, og produksjonssjef  for kanalen, Barty Shokralla, forteller at han er veldig fornøyd med resultatet.

Web siden får også  en spesiell avdeling for arabiske barn når kanalens nye barneprogram, ”Barnas Verden”, har premiere  i  april.

Talerør
Miracle kanelen er Troens Bevis sitt evangeliske talerør til den arabiske verden. Hver måned tar over to tusen personer kontakt med kanalen for å få vite mer om Jesus og med spørsmål av personlig karakter. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter