”Resten av historien” – begynner i dag

Denne fredagen sender ”Miracle”-kanalen det første programmet i en fersk TV-serie. ”Resten av historien” tar for seg ømtålige temaer blant arabere omkring etikk, verdier og seksualitet.

Fredag 6. januar går det første programmet i en helt fersk serie for ”Miracle”-kanalen på lufta. Programserien tar for seg ømtålige temaer omkring etikk, verdier og seksualitet. Blant arabere har det tradisjonelt vært vanskelig å sette ord på mange av disse problemstillingene, og de som er berørt blir ofte handligslammet og usynliggjort i stedet for hjulpet.

Blant temaene som taes opp er seksuelt misbruk, vold mot kvinner, verbal vold, jomfruelighet, uønsket kjønn på barn, sorg, homoseksualitet, ugifte kvinner, seksuell avhengighet, verdier, skilsmisse og hensikten med en familie.

I programmet blir det gjester som forteller sin historie, og gjerne hvordan Gud har hjulpet dem og forandret deres liv. I tillegg blir det et panel med eksperter som vil gi råd, og et publikum som stiller spørsmål. Serien er produsert for ”Miracle”-kanalen i Egypt, med arabere som aktører.

Daglig leder på kanalen, Barty Shokralla, mener at det er et stort behov for en serie som dette, men alt står og faller på  hvordan temaene blir fremlagt.

– Vi  beveger oss inn på helt nye områder, og vi må trå en fin balansegang. Samtidig som vi ikke vil støte seerne, må vi våge å prate om viktige emner som tradisjonelt har vært tabubelagt blant arabere. Men problemene går ikke bort ved å tie dem i hjel, understreker Barty. – Vi vil vise at det finnes mennesker som har funnet håp og gode løsninger på veldig vonde ting.

”Miracle”-kanalen drives kun med gaveinntekter. Ønsker du å støtte kanalen ved å gi en gave, kan du klikke her.

Dersom du registrere deg som giver kan beløpet medregnes i skattefradraget for 2007, (hvis total beløp av det du gir til frivillige organisasjoner overstiger kr. 500,-).

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter