Vel investerte pengegaver

”Miracle”-kanalen sammenligner seg gjerne med gutten som hadde 5 brød og 2 fisker. Små investeringer gir store resultater.

 

«Miracle»-kanalen føler seg litt som gutten med 5 brød og 2 fisker i Bibelen. Han gav det han hadde, og ble vitne til et fantastisk under da 5 000 mennesker fikk spise seg mette av hans beskjedne nistepakke. (Matt. 14:17-18)

«Miracle»-kanalen hadde i 2005 et årsbudsjett på 9 millioner kroner, 6 heltidsansatte og 12 timer som skulle fylles med TV-program hver dag.

Ved årets utgang var det blitt tatt kontakt med kanalen 28.259 ganger av seere som ville vite mer om Jesus.

Til sammenligning hadde en av de andre kjente kristne arabiske TV-kanalene som sender 24 timer i døgnet, et budsjett på 40 millioner norske kroner og 120 heltids ansatte. I 2005 hadde de 12.000 seere som tok kontakt.

– Vi tror visjonen og måten Troens Bevis når ut til araberverdenen på ved å bygge broer, elske dem, være vennlige og respektere dem, er redskaper Gud kan bruke for å formidle sin kjærlighet, sier daglig leder ved kanalen, Barty Shokralla.

– Jeg vil gjerne lære å kjenne Jesus. Kan dere hjelpe meg? stod det på SMS’n som «Miracle»-kanalen fikk i september fra en mann i Kuwait . Den er representativ for daglige henvendelser til «Miracle»-kanalen fra tusenivs av arabiske kvinner og menn hvert år.

-Vi håper at disse positive resultatene kan gi ennå flere mennesker lyst til å støtte kanalen vår økonomisk. Det er tøft å komme i mål med det stramme budsjettet vi har, og bare tenk hva vi kunne gjort med 10 brød og 4 fisker, oppfordrer Shokralla.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter