Barnas nettside på plass

Denne uken kom den arabiske nettsiden for ”Barnas Verden” på plass.

 

Nettsiden for den arabiske barneserien ”Barnas Verden” er nå kommet på plass. Barneserien som skal vises på Troens Bevis sin satellitt kanal ”Miracle Channel” blir produsert i Sarons Dal og vil gå på luften til sommeren. Programmene vil hele tiden referere til nettsiden der barna kan gå inn å hente oppskrifter på hobby aktiviteter og matretter, publisere foto og tegninger og skrive e-post til Afaf, programlederen fra Jordan.

Websiden for barna linkes opp mot web siden til Miracle-kanalen (www.miraclechannel.com) der det nå ligger ute informasjon om den nye barneserien.
Programlederen Afaf, som selv er mor til to barn og godt orientert innen barne-tv tilbudet på de arabiske kanalene, føler at akkurat dette programmet har noe unikt å tilføre som ellers ikke er å finne.
– Jeg er ikke i tvil om at dette programmet vil bety mye for arabiske barn, sier hun og forteller at hun har vært med på å planlegge et nytt tema for hver episode som hun og datteren tar for seg i 5 til 10 minutters sekvenser.
– Vi tar for oss helt enkle ting som det å tilgi, om hvordan alle har fått evner og talenter, vi ser på hva som skjer når vi sier positive og negative ting til vennene våre, vi snakker om at Gud er kjærlig og at vi ikke trenger å frykte ham, forklarer den ferske programlederen.
For å se den nye nett siden, klikk her.
www.kids.miraclechannel.comFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter