Spennende samarbeid med Aglow International

10. – 12. februar deltok ”Miracle”-kanalens utsendte på Aglows årlige lederskapskonferanse i Oslo. Over 50 kvinner med styreverv fikk høre om samarbeidsprosjektet mellom Aglow International og Troens Bevis sin satellitt kanal.

 

Mellom 50 og 60 Aglow-kvinner var samlet til en lederkonferanse i Oslo sist  helg, da de også fikk høre om samarbeidsprosjektet mellom Troens Bevis og Aglow. I tillegg fikk de en grunnleggende innføring i de tre store verdenssynene, deriblant ”skam og ære”, som er det dominerende verdenssynet i den arabiske verden.

Presentasjonen høstet positiv respons med flere kommentarer som ”dette var klargjørende”, og ”nå skjønner jeg litt mer hvordan arabere tenker!”

To programserier
Det var i år 2000 at Troens Bevis inngikk et samarbeid med Aglow International i produksjonen av en programserie for ”Miracle”-kanalen myntet på arabiske kvinner.  Den første serien på 52 program het Diwanya og viste sterke vitnesbyrd fra kvinner i Nord-Afrika og Midtøsten.

Nå har samarbeidet resultert i den nye serien ”Resten av historien”, som tar for seg sensitive tema som seksuelt misbruk, jomfruelighet, ugifte kvinner, sorg, depresjon, vold, følesesmessig intelligens, aksept m.m. Serien er blitt godt mottatt etter at den gikk på lufta i begynnelsen av januar.

Vil gi Jesus til muslimske medsøstre
Samarbeide gjelder i første rekke Troens Bevis Verdens Evangelisering og hovedkontoret til Aglow  International i USA. Aglow er for øvrig en tverrkirkelig kvinneorganisasjon med virke i 164 land. Aglow har vært i Norge i over 20 år og har nå flere lokale grupper spredt over hele landet.

De norske Aglow-kvinnene viste stor interesse for programserien og var fullt på linje med ønsket om å ta evangeliet til sine muslimske medsøstre, både i Norge, Europa og den arabiske verden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter