Gav 60 skolesekker til Dina Stiftelsen

Dinasenteret i Kongo har fått 60 flotte skolesekker med skolemateriell fra Beckmann a/s i Kristiansand. Skolesekkene går til misbrukte jenter og foreldreløse gutter som nå får tilsyn, skolegang og mat, takket være giverglade partnere.

 

60 skolesekker med skolemateriell ligger nå på lageret i Sarons Dal klar til å shippes videre. Sekkene er en gave fra Olav Beckmann a/s i Kristiansand. De skal gå til barna ved den nye skolen til  Dinasenteret i Goma, Kongo.

Dina Stiftelsen driver både et senter for misbrukte jenter og et for foreldreløse gutter i Goma. Tre nye klasserom ved guttesenteret Betsaida er akkurat ferdigstilt og ca. 60 barn som blir forsørget av Dina Stiftelsengår på skolen, sammen med barn fra nærområdet.

– Jeg la ut en melding på websiden til Dina Stiftelsen for en stund siden om at vi trengte skoleutstyr til barna. Det er den meldingen Beckmann a/s har gitt respons på, sier prosjektleder Tor Erling Pettersen, som gleder seg veldig til å ta sekkene med til barna når han drar ned til Kongo utpå vårparten. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter